Leverans & betalningsvillkor

Leveransvillkor

För ordrar under 500:- hos Design by Moritz är fraktkostnaden 59:- inom Sverige. Ordrar över 500:- levereras fraktfritt. För ordrar utanför Sverige så är fraktkostnaden 84:-. 

Design by Moritz levererar dina varor med normalpost (rör i låda). Normal leveranstid inom Sverige är 3-4 arbetsdagar. Till övriga länder samt vid hög belastning kan leveranstiden förlängas något.

Betalningsvillkor

Betalningen på Design by Moritz sker alltid via kortbetalning. Tillåtna kort är America Express, Visa, Mastercard, Swich/Maestro, Solo, JCB och Discover

Ångerrätt, returer & återbetalning
Du som kund hos Design by Moritz har alltid öppet köp i 7 dagar efter att du mottagit din vara. Skulle du inte vara nöjd med din vara så kan du skicka tillbaka varan (i samma skick som när det mottogs och i originalemballage) till returadressen som står på din följesedel. Det är då du som kund som står för frakten. Kontakta alltid info@designbymoritz.se innan du returnerar din vara. Vid retur av en vara så betalas beloppet tillbaka till samma konto som pengarna drogs ifrån.

Reklamation

Du som kund hos Desgin by Moritz har rätt att reklamera en vara inom tre år, under förutsättning att varan var felaktig vid leveranstillfället. Om du tar emot en vara som det är fel på vill vi att du kontaktar oss på info@designbymoritz.se och därefter returnerar varan enligt instruktionerna ovan (se rubriken "ångerrätt, returer & återbetalning). Om vi bedömmer att varan är felaktig och godkänner reklammationen så står vi för frakten och betalar tillbaka beloppet till samma konto som pengarna drogs ifrån.